Χρόνος προετοιμασίας αποστολών

‘Ολα τα είδη μας ετοιμάζονται κατόπιν παραγγελίας.
Κατά συνέπεια ο χρόνος κατασκευής εξαρτάται από το μέγεθος της παραγγελίας, καθώς και από το φόρτο εργασίας τη δεδομένη χρονική στιγμή.


Ενδεικτικά χρειαζόμαστε 1-5 εργάσιμες ημέρες για την προετοιμασία μιας παραγγελίας.
Μετά την ετοιμασία και παράδοση των προϊόντων στην κούριερ από εμάς, παραδίδονται στην πόρτα σας σε 1-3* εργάσιμες ημέρες (ανάλογα με την περιοχή).

Για τους δυσπρόσιτους προορισμούς δεν ισχύουν οι πιο πάνω χρόνοι και εξαρτώνται από την κάθε περιοχή.

Τα δέματα αποστέλλονται με την ελτά κούριερ


Κόστος αποστολής: 5€ (πλην εξαιρέσεων σε αποστολές μεγάλου όγκου/βάρους, όπου και σας ενημερώνουμε έγκαιρα)


Δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής για προσωποποιημένες παραγγελίες , παρά μόνο για σχέδια χωρίς προσωποποίηση .Το κόστος σε αυτή την περίπτωση είναι +2 ευρώ .

Για επείγουσες παραγγελίες μπορείτε να μας ενημερώνετε ώστε να επισπεύσουμε τις διαδικασίες όσο αυτό είναι δυνατό, ανάλογα με την εποχή και το φόρτο εργασιών.

Το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων μας είναι εποχιακά, κατά συνέπεια τις περιόδους εκείνες ζητάμε την κατανόηση αλλά και την συνεργασία σας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.


Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, για οποιοδήποτε λόγο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Κάθε διαφορά σύμφωνα με το Νόμο που θα απορρέει από την παρούσα σύμβαση ή εξ αιτίας αυτής θα υποβάλλεται στην δικαιοδοσία των Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης.

Επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων

Σε περίπτωση που το προϊόν που θα παραλάβετε έχει κάποιο εργοστασιακό πρόβλημα ( όχι ελάττωμα που δημιουργήθηκε από δική σας χρήση ή έλλειψη προσοχής ), τότε είναι δυνατή η επιστροφή του: είτε με αντικατάσταση με ένα ίδιο προϊόν, υπό την προϋπόθεση ΜΟΝΟ ότι το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία (ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ, ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ), είτε με επιστροφή των χρημάτων που καταβάλλατε και επιβάρυνση δική μας των μεταφορικών εξόδων. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνεται εντός μίας εβδομάδας ( 7 ημερών ). Δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή χρημάτων για προϊόντα που παραδίδονται χωρίς κανένα ελάττωμα.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top